MINDFULNESS & MEDIYOGA PÅ ARBETSPLATSEN

SINNE & KROPP Både Mindfulness & Mediyoga innehåller övningar som lugnar ner sinnet och stärker immunförsvaret. Modern forskning visar tydligt att regelbunden meditations-träning påverkar både hjärnan och kroppen positivt.

FÖRELÄSNING

En timmas introduktion till mindfulness. Under en lunch, inför en after work eller med friskvårdsklubben. Inspiration och praktiska övningar.

MEDITATIONS    TIMME

Jag kommer till er och pratar om ett på förväg bestämt tema som berör välmående och ett mindfult förhållningssätt. Följt av guidade meditationer.

MINDFULNESS    KURS

Tillsammans med er gör jag en kartläggning av era behov och håller kurs för 6-10 deltagare. Teori grundad på vetenskaplig fakta varvas med meditationer.

MEDIYOGA    KURS

Jag kommer till er arbetsplats och håller en kurs, ett tillfälle/vecka. Passar nybörjare och de som utövat yoga sedan innan.

TESTIMONIALS

En jättebra blandning av övningar och teori! Det har aldrig känts torrt eller tråkigt! Tvärtom har det varit spännande och intressant och ett tillfälle där jag har fått tid att reflektera runt hur jag faktiskt lever mitt liv.
Åsa, Kommunikatör
I think it was a great course that relaxes you at work and I think it makes us more efficient and friendly so I think it should be more recommended. It is a powerful tool.
Brian, Technician.
Jag upplever minskad stress och oro, jag har blivit av med huvudvärk och sover bättre. Jag ger denna tid till mig själv för att orka.
Daniel, 50
The instructor was calm and always with good explanations. Really good English.
Yongwei, 34
Mariette har visat mig flera olika tillvägagångssätt för att kunna leva mer i nuet och det har gett mig mer kvalitativ återhämtning.
Esther, Kvalitetssamordnare
En väldigt bra kurs som har lärt mig att komma till insikt.
Anna, receptionist.
Jag hade velat att kursen inte tog slut men jag känner ändå att det är tillräckligt för att kunna gå vidare själv på egna ben.
Anders, Ingenjör
Excercises was what really did a difference. But theory is of course interesting.
Stephen, System Engineer
Being able to focus is critical in a work environment where resources are limited. The content of the course helps me do my job more efficiently in the future.
no name, Engineer
Good exercises were great, split between theory and practice was perfect. Also exercises to apply outside the workshop was good.
Bethany
Splendid!
Stefan
It was above my expectations. 🙂 Better than I expected. I have done it before but with not so good results.
Anna, Systems Manager